Rikkert Visser

Rikkert 2018Rikkert Visser (1970): ik ben opgegroeid in Tilburg, waar ik ook het VWO doorliep. Na het behalen van m’n propedeuse Nederlands Recht aan de KUB ging ik eerst in de sociale dienstverlening en later in de recruitmentbranche werken. Ik ontwikkelde me als adviseur met een focus op de mens en werkte projectmatig als adviseur en manager en verzorgde trainingen, met een zakelijke, maar zeker ook menselijke aanpak. Intussen ben ik bezig met een loopbaanswitch in de fiscale wereld.

Sinds 2007 woon ik in Valkenswaard. Door mijn nevenfuncties binnen diverse besturen heb ik ruime kennis van wijkgericht werken, welzijn, evenementen en cultuur. Daarnaast zet ik me in voor diverse maatschappelijke doelen, zowel via verschillende bestuursfuncties als het op vrijwillige basis medewerking verlenen aan projecten en ben ik beschikbaar als (jongeren)coach.

Sinds oktober 2017 ben ik lijsttrekker voor De Valkenswaardse VVD en zijn we met ons team op weg naar de verkiezingen van 21 maart 2018 met als motto: aan de slag voor Valkenswaard!

LinkedIn button

TwitterButton

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s